Cinquena mobilitat: ENFIELD - LONDRES

Al mes de març de 2011, tres mestres de l’escola vam  realitzar la visita a l’escola de London amb l’objectiu de posar en comú els diferents passaports que havien elaborat els països que participen en el projecte i definir quin serà el que utilitzaran els alumnes per aconseguir ser ecociutadans.

Per altra banda, es va  presentar l’herbari que han elaborat els alumnes de cada escola amb la finalitat de conèixer les plantes i flors autòctones de cada país.  



Quan vam arribar a l’escola, ens va rebre la directora, Heather, per posteriorment explicar-nos el funcionament del centre i ensenyar-nos les aules. A més a més, els nens i nens ens van donar la benvinguda amb un concert i diferents detalls i  les famílies molt acollidores vam preparar un berenar boníssim!


 





El segon dia, un cop visitat el més característic del poble d’Enfiel, on està ubicada l’escola; vam visitar el centre cívic  on ens va rebre l’alcaldessa i la psicopedagoga que acudeix a l’escola.


 


 Per acabar la nostra estada a l’escola, tots els participants del projecte  vam deliberar els punts que estarien reflectits en el passaport. Arribant a la conclusió de que com en cada escola hi ha una diversitat d’alumnes, la portada i el contingut seran els mateixos per tots , però les icones i avaluació cadascun l’adequarà als seus alumnes.


En definitiva, va resulta molt enriquidor poder compartir i  deliberar amb altres professionals diferents maneres de fer amb un objectiu comú: EDUCAR!



No hay comentarios:

Publicar un comentario