Sisena mobilitat: París. Cloenda del Projecte.

El mes de maig de 2.011, quatre mestres de la Comissió Comenius i la directora de l'escola vam anar a París a fer la Cloenda del Projecte.
La conclusió del Projecte significava el model de Passaport Ecociutadà que havíem d'utilitzar totes les escoles del Projecte.

El primer dia vam anar a visitar un museu local  i un llac artificial que s'havia fet per evitar les riuades del Sena a París.


 
El segon dia vam visitar les aules de l'escola francesa i vam veure els treballs que estaven fent els seus alumnes. Més tard ens van dedicar un espectacle artístico-musical per als mestres de les diferents escoles.
 
 


També vam visitar un hort urbà que havien fet en un solar del barri.A la tarda vam fer l'exposició dels treballs que cada escola portava preparats, i a la nit vam assistir a una obra de teatre que havien preparat per la gent del barri amb ex-alumnes, alumnes i mestres de l'escola francesa.
L'últim dia vam visitar la casa-museu de Monet a Giverny , i ,en tornar,  ens vam acomiadar amb molta tristor dels companys de projecte.
No hay comentarios:

Publicar un comentario